25 Haziran 2011 Cumartesi

Kahve Dünyası'ndan Günlük, Taze, Katkısız Dondurmalar…

Geçtiğimiz haftasonu sevgili İpek Hanım'ın daveti üzerine Kahve Dünyası Dondurma Kolleksiyonu Tanıtım Toplantısı'na katıldım. Kalamış'taki Kahve Dünyasında gerçekleşen etkinliğe çok kısa bir süre katılabilmeme rağmen bu yazı “Kahve Dünyası’nın dondurma yazı” yapmak için Kahve Dünyası'nın hazırlamış olduğu yepyeni dondurma koleksiyonunu tadıp, konuya ilişkin bilgileri edinme imkanı buldum.



Kahve Dünyasının güzel lezzetleri ile yaptığımız kahvaltının ardından İpek Hanım'ın Hoşgeldiniz Konuşması ile etkinliğe geçildi.



Kahve Dünyası Marka ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Eda Terçin Dondurma hakkındaki genel bilgileri verdikten sonra bizlere Kahve Dünyasının yeni Dondurma Kolleksiyonunu tanıttı.Kahve Dünyası 2011 yazına yepyeni dondurma koleksiyonuyla giriyor. Dondurmalarını %100 doğal sahlepten, sorbelerini ise gerçek meyveden üreten Kahve Dünyası’nın dondurma koleksiyonunda 8 çeşit dondurma, 3 çeşit sorbe bulunuyor.Koleksiyonun yıldızı ise elbette Kahve Dünyası klasiği KUPAKUPlar…



Dondurmalar; kaymaklı, vanilyalı, bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, karamelli, damla sakızlı, Türk kahveli ve fıstıklı seçeneklerinden oluşuyor. Sorbeler ise çilekli, frambuazlı ve limonlu. Günlük olarak üretilen dondurmaların yapım aşamasında hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor. Sorbeler de gerçek meyveden üretiliyor.




Karamelli, Kaymaklı




Kahve Dünyası’nda dondurmanızı ister külahta, ister kornet tabakta, isterseniz de çikokap içinde alabilirsiniz. Bir de Kahve Dünyası klasiği KUPAKUPlar var. KUPAKUPlar da bu yaz için yenilendi.


Meyveli, çikolatalı, karamelli ve kahveli olmak üzere toplam 4 çeşit KUPAKUP, lezzetli soslarla süslendi. Menüdeki seçenekler dışında istediğiniz dondurma çeşidini kullanarak kendi KUPAKUP’unuzu da yaratabilirsiniz.


Karamelli Kupakup


Kahve Dünyası’nın bu enfes dondurmalarını özel soğuk muhafaza paketleri içinde evinize de götürebilirsiniz. Hatta yine Kahve Dünyası’ndan alabileceğiniz soslarla dondurmanızı süsleyerek daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bu lezzetleri doya doya yemeniz bir de kampanya var: 1 kilo dondurma alana 1/2 kilo dondurma da Kahve Dünyası’nın hediyesi!


Geçen yılın gözdesi yoğurtlu dondurma bu yaz dondurma sevenler için yenilendi. Yoğurtlu dondurmanızı farklı lezzetlerdeki sos ve süsleme çeşitlerinden seçerek damak tadınıza en uygun haline getirebiliyorsunuz.Yoğurtlu dondurma; yoğurt tadında, dondurma soğukluğunda bir ürün. Yoğurtlu dondurmanın, düşük kalorili olması ve probiyotik özelliği nedeniyle vücudumuz için oldukça faydalı olduğunu da belirtelim.
Bunaltıcı yaz sıcakları Kahve Dünyası dondurmalarıyla bu yıl çok rahat geçecek. Kahve Dünyası dondurmaları hem serinletecek hem de eşsiz lezzetleriyle mutluluk verecek. Canınız dondurma istediğinde mutlaka Kahve Dünyası’na uğrayın.

2 yorum:

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Kahve dünyasının çikolatasına bayılıyorum, bir de drajelerine..Dondurma konusunda bu kadar çeşitleri olduğunu blmiyordum, acaba bu festival veya tanıtım Ankara'da da gerçekleşti mi?.sevgiler

çeşnici Handan dedi ki...

Sevgili Bir İç Mimar'ın Mabedi, Mutlaka bir etkinlik için Ankara'ya da geleceklerdir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...