30 Temmuz 2012 Pazartesi

Koroplast’ın Ramazan’ı Tatlandıran Kampanyası



Yenilikçi ürün ve çözümleriyle 30 yıldır tüketicilerinin içini rahat ettiren Koroplast, Carte d’Or kakaolu puding ile hazırlanan tatlı tarifleri kitapçığı ve Carte d’Or kakaolu puding ile Ramazan sofralarınızı tatlandırıyor!

Ramazan ayı boyunca Koroplast’ın 1 adet yağlı pişirme kağıdı ve 15 metre streç film içeren hediyeli paketinden alan herkes Carte d’Or kakaolu puding sahibi olacak. Ayrıca Koroplast ürünleri ve Carte d’Or ile hazırlayabileceğiniz tatlı tarifleri kitapçığı da hediye edilecek. 




Kampanya kapsamında, Koroplast’ın 3 adet buzdolabı poşeti içeren hediyeli paketinden alan herkes, Arbella makarna sahibi olacak. İçindeki Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı ile hazırlayabileceğiniz Patlıcan Beğendili Fırın Makarna tarifini de deneyebilirsiniz.

 PUDİNGLİ GÜLLAÇ
4 Kişilik / Pişirme Süresi: 20 Dakika

Malzemeler:
·      200 gr güllaç
·      90 gr toz şeker
·      1 paket Carte d’Or Kakaolu Puding
·      100 gr tuzsuz badem
·      40 gr iç soyulmuş Antep fıstığı
·      Arzuya göre taze meyve

Hazırlanışı:
·      Bademleri küçük bir kaba koyup üzerlerine sıcak su ekleyin. Koroplast Streç Film ile kaplayıp, kabuklar ayrılana kadar bekleyin.  Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı’na yaydığınız tepsinize bademleri koyun. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırınınızda ortalama 10 dakika süre ile bademlerin renkleri hafifçe dönene kadar fırınlayıp soğumaya bırakın. Soğuyan bademleri, kesme tahtasında uzunlamasına kesin.
·      İç Antep fıstıklarını Koroplast Buzdolabı Poşeti’ne koyun ve un haline gelene kadar ezin.
·      500 ml sütü Puding ile tencereye koyun.  Koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Üzerini kaymak tutmaması için Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı ile kaplayıp ılınmaya bırakın.
·      400 ml sütü tencereye koyup şeker eriyene kadar ısıtıp ateşten alın. Güllaçları yaprak yaprak süte batırıp ıslatın. Porsiyonluk kapları Koroplast Streç ile kaplayın.
·      Islanmış birkaç yaprağı kaplara paylaştırın. Muhallebiyi ve bademleri güllaçların üstüne paylaştırın. Kalan yaprakları da sütle ıslatıp, muhallebilerin üstüne kat kat koyun.
·      Kalan sütü üstlerine ekleyip, streçlerin üstünü kapatıp buzdolabında soğumaya ve sütleri çekmeye bırakın.
·      Servisten önce streçleri tek tek açıp spatula ile servis tabağına alın. Antep fıstıkları serpin, arzuya göre taze meyvelerle süsleyerek servis yapın.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...