25 Temmuz 2013 Perşembe

Knorr’dan Ramazan’a Özel Yöresel Lezzetler


İftar sofraları bu Ramazan’da da Knorr ile şenleniyor. Klasik ve yöresel lezzetleriyle her damak zevkine hitap eden Knorr, zengin çorba çeşitlerine Para Para ve Bostan çorbalarını ekliyor.
Anadolu’dan doyurucu bir lezzet: Para Para Çorbası
Anneannelerimizin hazırladıkları yumurtalı kesmeyi, yani yöresel adıyla Para Para’yı, Knorr Şefleri sizler için %100 dana etli köfte, nohut, domates ve zengin baharatlarla harmanladı. Yediden yetmişe tüm ailenizle birlikte iftara keyif dolu bir başlangıç yapabilmeniz için Knorr; Ramazan sofralarına Anadolu’nun Para Para çorbasını annanelerimizden aldığı tarifle sunuyor.
Bahçeden sofraya taze sebzeler: Bostan Çorbası
Knorr’un diğer yeni yöresel çorbası olan Bostan çorbası ise yaza denk gelen Ramazan ayında zengin içeriği ile sofralarda yerini alıyor. Geleneksel olarak pazı ile yapılan Bostan Çorbası, Knorr şeflerinin usta dokunuşları ile son haline geliyor ve tam mevsiminde toplanmış taptaze pazı ve havucun yanı sıra, kırmızı mercimek ve %100 göğüs tavuk etinin kurutulup baharatlar ile harmanlanmasıyla hazırlanıyor. Knorr’un yeni Bostan Çorbası, bu sene Ramazan sofralarınızı taçlandırıyor


Knorr, yöresel lezzetler kategorisinde; Analı Kızlı, Yoğurtlu Mantı, Oğmaç, Toros, Hanımağa, Tutmaç, Yüksük, Alaca, Yuvalama, Kaşık Börek, Ayranaşı, Mahluta, Valide Sultan ve Kazdağı çorbalarını, çorba severlerin beğenisine sunuyor.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...